Dichter kondigt EP aan: ‘Van Mij, Aan Jou, Voor Ons’

EP komt uit op 9 februari / Releaseparty in V11 Rotterdam

In 2015 bracht Dichter zijn eclectische, veelgeprezen mini-album ‘Nieuw Leven’ uit. Met die plaat en single ‘Synths’ ging hij onder andere langs bij 3FM en DWDD. Verder was hij met zijn energieke liveshows de afgelopen jaren te zien in verschillende popzalen en allerlei festivals (o.a. Oerol, Festival Mundial en Motel Mozaique) door heel het land. Dichter is hard bezig zijn stempel op de Nederlandse hiphopscene te drukken: binnenkort ook ver daarbuiten.

Nieuwe muziek is namelijk in aantocht. Op 9 februari brengt Dichter zijn nieuwe EP uit: ‘Van Mij, Aan Jou, Voor Ons’. Die release viert hij diezelfde avond met zijn nieuwe liveshow in V11. Degenen die die hem al eerder zagen optreden weten het: ieder optreden van Dichter laat een blijvende indruk achter.

EP releaseparty ‘Van Mij, Aan Jou, Voor Ons’ in V11
Op 9 februari presenteert Dichter de nieuwe EP Van Mij, Aan Jou, Voor Ons in V11. “De EP is in pure creatieve vrijheid gemaakt. De nummers hebben als grondslag een creatieve vrijheid: waarin ik mij niet laat sturen door de tijdgeest, het land waarin ik leef en werk, de luisteraar, hypes of trends”, licht hij zelf toe.

Tickets: http://bit.ly/DichterV11
Event: Dichter EP Releaseparty in V11 (Van Mij, Aan Jou, Voor Ons)